#Nieuws

Onze Sociaal Incasso Toolbox is genomineerd voor de Innovation Award 2024!

25-10-2024

We zijn trots! Onze Sociaal Incasso Toolbox is namelijk genomineerd voor de Credit Management Innovation Award 2024! De Sociaal Incasso Toolbox hebben wij samen ontwikkeld met koplopers in de markt, dus we zijn niet alleen trots op onszelf maar ook enorm trots op Eneco, VGZ, Evides, a.s.r./Aegon en de Goldschmeding Foundation die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

Op de Credit Expo mogen we de Sociaal Incasso Toolbox presenteren aan de jury en aanwezigen. Dit vindt plaats in Zaal Dexter 22 vanaf 15.30 uur. De prijsuitreiking volgt om 16.30 uur op de beursvloer van de Credit Expo.

Benieuwd wat de Sociaal Incasso Toolbox kan betekenen voor jouw organisatie? We vertellen samen met Thijs Bierens van Evides wat de Toolbox voor Evides heeft opgeleverd! Dit vindt plaats om 10:30 uur in zaal Dexter 24. En je vindt ons ook op stand 19, waar we je graag een demo geven.

Nog niet ingeschreven voor de Credit Expo? Dat kan via deze link

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.